Smak - Alkoholfritt

Smak - Alkoholfritt

Hvordan servere alkoholfritt til mat

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Smak

Thea Engvik, alias Theasmaker, er utdannet kokk fra Le Cordon Bleu i Paris og sommelier fra Beverage Academy i Oslo. Hun har jobbet som kokk ved både Noma i København og Maaemo i Oslo – begge med tre Michelin-stjerner.

Nå brenner hun for å dele sin kunnskap og store lidenskap for kombinasjonen av mat og vin. For hvor ofte har du ikke tenkt på hva du skal servere til gjestene dine som ikke skal ha alkohol?  Her får du de beste rådene om slike kombinasjoner til mat.  Og små smaker av mat blir også å finne på Foajescenen denne kvelden.

---

Vi gjør oppmerksom på at vin og mat som serveres til Smaks-arrangementer i Bærum Kulturhus belastes med 25% mva. Billettkjøpet er derfor delt opp i foredrag og vinpakke, dette skjer automatisk i kjøpsprosessen. Foredrag er unntatt mva.

 

Pris: 0 - 617
Varighet: 2 timer u/pause

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Smak - Alkoholfritt
4. MARS kl 19.00
0 - 617 Kr